AUTOLASIT

LASINVAIHDOT JA KORJAUKSET KAIKILLE KULKUNEUVOILLE

 

Ammattitaitoinen ja kokenut henkilökuntamme palvelee Sinua kaikissa autolasiasioissa. Olemme vakuutusyhtiöiden valtuuttama sertifioitu tuulilasien korjaus- ja asennusliike. Hoidamme lasien asennustyöt ammattitaidolla kaikkiin kulkuneuvoihin henkilöautoista raskaaseen kalustoon, veneisiin ja laivoihin. Tuulilasiasennuksissa käytämme laadukkaita Pilkingtonin alkuperäislaseja

Ota yhteyttäOta yhteyttä

KIVENISKEMÄ

 

Jos saat tuulilasiin kiveniskemän, se olisi hyvä korjata mahdollisimman pian. Lasinkorjaukset teemme odottaessasi joko ajanvarauksella tai ilman. Jos sinulla on tuulilasivakuutus, korjaus on sinulle yleensä maksuton. Jos vakuutusta ei ole, annamme tarjouksen ennen korjausta. Tarkastamme tuulilasin kunnon aina ennen korjausta. Jos särö on liian iso korjattavaksi, saat meiltä tarjouksen tuulilasin vaihdosta.

OTA YHTEYTTÄOTA YHTEYTTÄ
kiveniskemä
tuulilasin-vaihto

TUULILASIN VAIHTO

 

Kun autosi tarvitsee uuden tuulilasin, ota meihin yhteyttä. Olemme sertifioitu Pilkington Autoglass Service -asennusliike. Vaihdamme tuulilasit kaikkiin automerkkeihin ja malleihin. Jos sinulla on tuulilasivakuutus, maksat vain omavastuun osuuden ja me hoidamme puolestasi loppulaskutuksen vakuutusyhtiön kanssa.

OTA YHTEYTTÄOTA YHTEYTTÄ

Kun on aika vaihtaa tai korjata tuulilasi, ota yhteyttä.


    OTA YHTEYTTÄ!

     

    Täyttämällä kaikki lomakkeen tiedot autat meitä palvelemaan sinua sujuvammin. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!      Voimme palvella sinua nopeammin, jos täytät myös alla olevat osiot: