AUTOLASIT

  AUTOLASIT  

LASINVAIHDOT JA KORJAUKSET KAIKILLE KULKUNEUVOILLE

 

PYYHKIJÄNSULKIEN VAIHTO VELOITUKSETTA TUULILASIN VAIHDON YHTEYDESSÄ 15.9.-30.11.2022 VÄLILLE TEHTYIHIN VARAUKSIIN (KOSKEE PILKINGTON- JA YES-TUULILASEJA)

 

Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee Sinua kaikissa autolasiasioissa Porvoossa ja Klaukkalassa Nurmijärvellä. Olemme vakuutusyhtiöiden valtuuttama sertifioitu tuulilasien korjaus- ja asennusliike. Hoidamme lasien asennustyöt ammattitaidolla kaikkiin kulkuneuvoihin henkilöautoista raskaaseen kalustoon, veneisiin ja laivoihin. Tuulilasiasennuksissa käytämme laadukkaita Pilkington-alkuperäislaseja

TUULILASIN VAIHTO

 

Vaihdamme tuulilasit ammattitaidolla kaikkiin automerkkeihin ja malleihin. Jos sinulla on tuulilasivakuutus, maksat vain omavastuuosuuden ja me hoidamme puolestasi loppulaskutuksen vakuutusyhtiön kanssa. Ajanvarauskalenteristamme varaat Sinulle sopivan päivän tuulilasin vaihdolle. Tuomalla auton meille aamulla klo 8-9 varmistat, että se on käytössäsi saman päivän aikana.

VARAA AIKA AJANVARAUSKALENTERISTAVARAA AIKA AJANVARAUSKALENTERISTA
kiveniskemä

KIVENISKEMÄN KORJAUS

 

Jos saat tuulilasiin kiveniskemän, se olisi hyvä korjata mahdollisimman pian. Lasinkorjaukset teemme ilman ajanvarausta.  Jos sinulla on tuulilasivakuutus, korjaus on sinulle yleensä maksuton. Mikäli vakuutusta ei ole, annamme tarjouksen ennen korjausta. Tarkastamme tuulilasin kunnon aina ennen korjausta. Jos kiveniskemä on alle kahden euron kolikon kokoinen, se voidaan yleensä korjata. Jos särö on liian iso korjattavaksi, saat meiltä tarjouksen tuulilasin vaihdosta.

PYYDÄ TARJOUS LASIN VAIHDOSTA!