AUTOLASIT

MONIPUOLISET AUTOLASIPALVELUT

 

Ammattitaitoinen ja kokenut henkilökuntamme palvelee Sinua kaikissa autolasiasioissa. Toteutamme monipuolisesti erilaisia autolasien asennustöitä: tuulilasien vaihtoja ja korjauksia sekä muita lasitöitä kaikenlaisiin kulkuneuvoihin. Olemme vakuutusyhtiöiden valtuuttama sertifioitu tuulilasien korjaus- ja asennusliike. Käytämme pääasiassa Pilkingtonin alkuperäislaseja sekä nopeasti kuivuvia liimoja. Tehokkaat liimat ja työmenetelmät varmistavat, että tuulilasin vaihto onnistuu yhden päivän aikana ja auto on taas pian valmiina käyttöösi. Hoidamme kaikki kulkuneuvot henkilöautoista raskaaseen kalustoon, kuten linja- ja kuorma-autot, traktorit, matkailuautot, veneet ja laivat.

Ota yhteyttäOta yhteyttä

KIVENISKEMÄ

 

Jos saat tuulilasiin kiveniskemän, se olisi hyvä korjata mahdollisimman pian. Lasinkorjaukset teemme odottaessasi joko ajanvarauksella tai ilman. Jos sinulla on tuulilasivakuutus, korjaus on sinulle yleensä maksuton. Jos vakuutusta ei ole, annamme tarjouksen ennen korjausta. Tarkastamme tuulilasin kunnon aina ennen korjausta. Jos särö on liian iso korjattavaksi, saat meiltä tarjouksen tuulilasin vaihdosta.

OTA YHTEYTTÄOTA YHTEYTTÄ
kiveniskemä
tuulilasin-vaihto

TUULILASIN VAIHTO

 

Kun autosi tarvitsee uuden tuulilasin, ota meihin yhteyttä. Olemme sertifioitu Pilkington Autoglass Service -asennusliike. Vaihdamme tuulilasit kaikkiin automerkkeihin ja malleihin. Jos sinulla on tuulilasivakuutus, maksat vain omavastuun osuuden ja me hoidamme puolestasi loppulaskutuksen vakuutusyhtiön kanssa.

OTA YHTEYTTÄOTA YHTEYTTÄ

Kun on aika vaihtaa tai korjata tuulilasi, jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
    OTA YHTEYTTÄ!

     

    Täyttämällä kaikki lomakkeen tiedot autat meitä palvelemaan sinua sujuvammin. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!      Voimme palvella sinua nopeammin, jos täytät myös alla olevat osiot: