KEHYSTYS  

TAIDEKEHYSTÄMÖ KLAUKKALASSA

 

Tärkeät valokuvat, taideteokset tai piirrokset ansaitsevat oikeanlaiset kehykset, jotka korostavat sisältöä ja suojaavat teosta. Toteutamme yksilölliset kehystykset erilaisille teoksille. Tuomalla kehystettävän työn näytille saat neuvoja materiaalien ja valmistustavan valintaan. Kehystyksissä käytettävät laadukkaat taustapahvit, paspatuurit, kehyslasit ja listat takaavat kestävän ja näyttävän lopputuloksen. Monipuolinen listavalikoimamme tarjoaa vaihtoehtoja monenlaiseen tyyliin.

 

Tervetuloa palveltavaksi kehystämöömme: Klaukkalantie 48 A, 01800 Klaukkala (ma-to 8-17, pe 8-16). 

Kysy lisää 09 879 7508Kysy lisää 09 879 7508

AKVARELLIT, GRAFIIKAT JA PIIRROKSET

 

Akvarellit, grafiikat ja piirrokset suojataan aina lasilla, mutta lasi ei kuitenkaan ole suoraan kosketuksessa teoksen kanssa. Kehystettävälle teokselle valitaan sopivat kehykset, aukkopahvi (passepartout), taustapahvi ja lasi. Valikoimassamme on runsaasti erilaisia malleja, värisävyjä ja laatuja. Laadukas ART-glass ”näkymätön” UV-suojalasi toistaa värit luonnollisen kirkkaina ja suojaa haitalliselta uv-säteilyltä.

ÖLJYVÄRIMAALAUKSET JA CANVAKSET

 

Kun haluat kehystyttää öljyvärimaalauksen/-kankaan tai canvaksen, teokselle valitaan ensin sopiva kehys, jonka jälkeen kehystyspalvelumme hoitaa pingoittamisen ja kehystämisen. Jos kehystettävä työ on jo pingoitettu kiilakehykseen, sinun tarvitsee vain valita mieleiset kehykset asiantuntijoidemme avulla.

VALOKUVAT

 

Kehystettäessä valokuvia voidaan tekniikka valita kahdesta vaihtoehdosta. Yleensä kuva suojataan lasilla. UV-suojattu lasi parantaa parhaiten kuvan säilyvyyttä. Vaihtoehtoisesti kuvan ympärille voidaan laittaa aukkopahvi, joka tuo kuvan irti lasista ja antaa näköä kehystykselle. Kehys valitaan laajasta valikoimastamme.

ESINEET JA KÄSITYÖT

 

Haluaisitko rakkaat esineet esiin ansaitsemilleen paikoille kodissasi? Kehystettävä työ voi olla lähes mikä tahansa itselle tärkeä asia. Ammattilainen kehystää työsi nopeasti ja takuuvarmasti oikein. Erilaisien esineiden kehystys ei juurikaan poikkea tavanomaisesta paperitöiden kehystämisestä. Oleellista on suojata teos pölyyntymiseltä. Lasilla suojattu esine kestää moitteettomassa kunnossa kauas tulevaisuuteen.

STAS CLIPRAIL -RIPUSTUSJÄRJESTELMÄ

 

Stas Cliprail -järjestelmällä ripustat taulut ammattimaisen tyylikkäästi. Seinään kiinnitettävän ripustuskirkon ansioista taulujen paikkoja on helppo vaihtaa ilman seinään jääviä reikiä. Portaaton säätömahdollisuus sekä pysty- että vaakasuunnassa mahdollistaa taulujen sijoittamiseen täsmällisesti haluttuun kohtaan.

Osta verkkokaupastaOsta verkkokaupasta

OTA YHTEYTTÄ!

Kerromme mielellämme lisää kehystysvaihtoehdoista.  Jätä meille viesti alla olevalla lomakkeella, niin otamme Sinuun pian yhteyttä.