sisälasitus

SISÄLASITUS

SISÄLASITUS

 

Lasi on näyttävä ja kestävä ratkaisu kodin, liiketilan tai julkisten tilojen sisustukseen. Lasi sisätiloissa avartaa ja eristää. Toteutamme laadukkaat sisälasitukset, kuten lasiseinät, liukuovet, keittiön välitilan lasit sekä saunan ja kylpyhuoneen lasitukset huolellisesti asiakkaan mittojen mukaan. Meiltä saat lisäksi erilaiset pienlasituotteet kuten takaneduslasit ja takkaluukun lasit. Tuotteet ovat saatavilla myös verkkokaupasta, missä voit tutustua tarkemmin tuotevalikoimaamme.

Vieraile verkkokaupassaVieraile verkkokaupassa
porvoon-lasi-sisalasitus
porvoon-lasi-sisälasitus

SISÄLASISEINÄT

 

Raamilliset sisälasiseinät Schüco-alumiinijärjestelmillä tuovat tilan tuntua jäsentäen samalla tilaa. Arvostettu Schüco laatu tuo lisäarvoa kotiin, liiketilaan, toimistoon ja muihin julkisiin ja puolijulkisiin tiloihin. Ammattitaidolla suunnitellut ja asennetut alumiinirakenteet kestävät aikaa. Lasituksessa otetaan aina huomioon turvallinen käyttö ja viranomaismääräykset.

Raamiton täyslasiseinä tuo tilaan uudenlaisen ilmeen, jossa tilat yhdistyvät antaen silti yksityisyyttä sitä tarvitseville. Lasivalinnoilla ja heloilla saadaan yksilöllinen muotokieli tilaan kuin tilaan. Äänieristystä kaipaaville saamme desibelilaseilla lisää ääneneristystä. Myös ovia voidaan integroida lasiseiniin, joissa äänieristys on tärkeä aspekti.

YHTEYDENOTTOPYYNTÖYHTEYDENOTTOPYYNTÖ

LASILIUKUOVET

 

Lasiliukuovilla huonetiloista saadaan valoisia ja yhtenäisiä. Liukuovet voidaan kiinnittää kiskoilla seinään, kattoon tai lasiseinään. Liukuovi voi olla huoneen katseenvangitsija.

OTA YHTEYTTÄOTA YHTEYTTÄ
lasiliukuovet
saunat-ja-kylpyhuoneet

SAUNAT JA KYLPYHUONEET

 

Tyylikäs saunan lasiseinä yhdistää saunan ja kylpyhuoneen yhtenäiseksi ja avaraksi kokonaisuudeksi. Lasi toimii erinomaisesti kosteissa ja kuumissa tiloissa, ja sen puhtaana pitäminen on helppoa.

OTA YHTEYTTÄOTA YHTEYTTÄ
sisalasitus
sisalasitus