porvoon lasi palvelumme

PALVELUMME

LASITUSPALVELUJA 60 VUODEN KOKEMUKSELLA

 

Palvelemme asiakkaitamme Porvoosta ja Kotkasta käsin vuosikymmenten tuomalla osaamisella ja toimintavarmuudella. Toteutamme mittavatkin kokonaistoimitukset avaimet käteen -periaatteella yhdessä sovittujen pelisääntöjen mukaisesti. Asiantuntevat suunnittelijat ja tuotantotiimi ovat aina asiakkaan käytettävissä tarpeeseen parhaiten soveltuvan lasitusratkaisun suunnittelussa.

Ota yhteyttäOta yhteyttä

RAKENNUSYHTIÖT JA RAKENNUTTAJAT

 

Tarjoamme laadukkaista tuotteista valmistettuja kokonaisuuksia ja luotettavaa toimitusta. Panostamme toiminnassamme rehelliseen ja avoimeen yhteistyöhön, joka kantaa pidemmälle kuin vain yhteen projektiin. Suunnittelussa, tuotannossa ja asennuksessa työn jälki on meille ensisijaisen tärkeää, aikataulua ja budjettia unohtamatta. Lasitusten suunnittelussa otamme aina huomioon turvallisuuden ja viranomaismääräykset.

LUE LISÄÄLUE LISÄÄ
rakennusyhtiot-ja-rakennuttajat
taloyhtiot-ja-isannoitsijat

TALOYHTIÖT JA ISÄNNÖITSIJÄT

 

Olemme luotettava kumppani, jolla on vuosikymmenten kokemuksen tuoma osaaminen lasin parissa. Toteutamme projektit alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella helpottaen remontin aikaista elämistä.

Löydymme Luotettava Kumppani-palvelusta.

LUE LISÄÄLUE LISÄÄ

YKSITYISRAKENTAJAT JA -REMONTOIJAT

 

Kodin rakentaminen ja remontoiminen pitää sisällään monta vaihetta ja paljon erilaisia tuotteita. Jätä lasitukset meidän huoleksemme. Me kartoitamme lasitustarpeet ja annamme tarvetta vastaavan tarjouksen toiveidesi mukaisista lasituksista. Tarvittaessa tarjoamme myös edullisen rahoituksen. Tinkimättömällä ammattitaidolla tehdyt lasitukset tuovat tyyliä ja mukavuutta asumiseen.

LUE LISÄÄLUE LISÄÄ
autolasipalvelut

AUTOLASIT

 

Kun autosi tarvitsee uuden tuulilasin tai tuulilasiin on tullut kiveniskemä, ota meihin yhteyttä. Jos sinulla on tuulilasivakuutus, maksat tuulilasin vaihdosta vain omavastuun osuuden ja me hoidamme puolestasi loppulaskutuksen vakuutusyhtiön kanssa. Hoidamme kaikki kulkuneuvot henkilöautoista raskaaseen kalustoon, kuten linja- ja kuorma-autot, traktorit, kaivinkoneet, matkailuautot, sekä myös veneet ja laivat. Asennuksissa käytämme laadukkaita Pilkington-alkuperäislaseja.

LUE LISÄÄLUE LISÄÄ