rakennusyhtiot

RAKENNUSYHTIÖT JA RAKENNUTTAJAT

RAKENNUSYHTIÖT JA RAKENNUTTAJAT

 

Palvelemme asiakkaitamme Porvoosta käsin koko Suomeen vuosikymmenten tuomalla osaamisella ja toimintavarmuudella. Olipa projektisi pieni tai suuri, voit kääntyä meidän puoleen, kun tarvitset luotettavan ja ammattitaitoisen kumppanin lasitöiden toteutukseen. 

Ota yhteyttäOta yhteyttä

TUOTTEET

 

Käytämme Schücon alumiinituotteita laaja-alaisesti. Repertuaariimme kuuluu niin julkisivut, ikkunat, ovet kuin liukuovet ja lasikatotkin. Olemme myös erikoistuneet vaativimpiin pientalokohteisiin ja osaamiseemme kuuluu myös Schüco Door Control System (DCS).

Schüco tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka auttavat kodinomistajia, arkkitehtejä ja rakentajia toteuttamaan suunnitelmansa erittäin korkealaatuisten ovien ja ikkunoiden avulla.

Teemme suuret ja pienemmät lasi ja lasi-alumiini väliseinät ja ovet dB-laseilla tai ilman, mm. Schücon, Rocan ja Dorman tuotteilla. Mittaamme kohteen, tuomme tuotteet paikanpäälle ja asennamme seinät valmiiksi, näin halutessanne. Saunankin lasitukset hoituvat myös suuriin kohteisiin.

LUE LISÄÄ TUOTTEISTALUE LISÄÄ TUOTTEISTA
pl-tuotteet

SUUNNITTELU JA VALMISTUS

 

Suunnittelupalvelumme tuntee vaativimmankin kohteen tarpeet. Suunnittelemme kohteeseen ja asiakkaan tarpeisiin parhaiten soveltuvan kokonaisratkaisun, jonka toimitamme halutessa avaimet käteen -periaatteella. Tinkimätön työnjälki on tuotantomme kantava voima. Valmistamme Schüco-alumiinituotteet omalla tehtaallamme Porvoossa.

OTA YHTEYTTÄOTA YHTEYTTÄ

ASENNUS

 

Halutessanne asennamme tuotteet paikalleen ammattitaitoisten asentajien voimin, hyväksi havaittujen toimijoiden avustuksella.

OTA YHTEYTTÄOTA YHTEYTTÄ
porvoon lasi asennus