porvoon lasi taloyhtiot ja isannoitsijat

TALOYHTIÖT JA ISÄNNÖITSIJÄT

TALOYHTIÖT JA ISÄNNÖITSIJÄT

 

Tarjoamme jokaisen kohteen yksilöllisiin tarpeisiin suunnitellut laadukkaat lasiratkaisut avaimet käteen -periaatteella.

Suunnittelupalvelumme ottaa aina huomioon asiakkaan toiveet sekä kohteen iän ja arkkitehtuurin täydellisen lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Ota yhteyttäOta yhteyttä

PORRASHUONEET, ULKO-OVET JA IKKUNAT

 

Valmistamme mittojen mukaan Schüco-alumiini-ikkunoita, -ovia ja -julkisivuja omalla tehtaallamme Porvoossa. Maailmanlaajuisesti tunnetuissa Schüco-tuotteissa yhdistyy edistyksellinen tekniikka sekä ajaton design. Tuotteet ovat räätälöitävissä monipuolisesti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Lasiovien lisäksi valmistamme myös umpiovia. Kokenut asennustiimimme hoitaa tuotteiden asennuksen vankalla ammattitaidolla.

LUE LISÄÄ TUOTTEISTALUE LISÄÄ TUOTTEISTA
Lasitukset taloyhtiöille porrashuoneet
parvekelasitus

PARVEKE- JA TERASSILASITUS

 

Tarjoamme laadukkaat kotimaiset NIKA-parveke- ja terassilasitukset yksittäisiin asuntoihin ja taloyhtiöihin. Laadukas suunnittelu– ja mittauspalvelumme huolehtii siitä, että kohteeseen saadaan toimivat ratkaisut. Asennuspalvelumme asentaa ja viimeistelee lasituksen sekä antaa käyttöönotto-opastuksen.

LUE LISÄÄLUE LISÄÄ

LÄMPÖLASIEN VAIHTO

 

Harmaat ja sameat ikkunat on helppo vaihtaa uusiin. Me huolehdimme mittauksen, vanhojen lasien poisviennin ja uusien lasien asennuksen. Työstä aiheutuu mahdollisimman vähän häiriötä talon jokapäiväisille toiminnoille.

OTA YHTEYTTÄOTA YHTEYTTÄ
lämpölasit