tuotteet

TUOTTEET

TUOTTEET

 

Laajasta valikoimastamme löydät kaikki tarvittavat lasitustuotteet niin asuinrakennusten kuin myös liiketilojen ja julkisten tilojen lasituksia varten. Maailmanlaajuisesti tunnettujen alumiinisten Schüco ikkuna-, ovi- ja julkisivujärjestelmien jälleenmyyjänä tarjoamme korkealaatuiset nykyaikaisella tekniikalla varustetut lasitusratkaisut, jotka ovat helposti räätälöitävissä kunkin kohteen tarpeisiin. Alumiini-ikkunoiden ja ovien lisäksi toteutamme laadukkaat kotimaiset NIKA-parveke- ja terassilasitukset, liukuovet, lasikatot, katokset, kaiteet, lasiseinät sekä erilaiset sisustuslasitukset.

Ota yhteyttäOta yhteyttä

OVET

 

Alumiinisissa Schüco ulko- ja sisäovissa yhdistyy ajaton design ja huippuluokan tekniset ominaisuudet. Alumiinirakenteiset ovet ovat säänkestäviä, pitkäikäisiä ja helppohoitoisia. Ulko-ovien erinomaisen lämmöneristyksen ansiosta kylminä vuodenaikoina lämpö pysyy sisällä ja kesällä kuumuus saadaan pidettyä loitolla. Lukuisten muotoiluvaihtoehtojen ansiosta Schüco-ovet ovat aina arkkitehtuuriin sopivat.

LUE LISÄÄLUE LISÄÄ
porvoon-lasi-ovet
porvoon-lasi-ikkunat

IKKUNAT

 

Meillä valmistetaan erilaisilla mekanismeilla varustettuja avattavia ikkunoita ja kiintoikkunoita laadukkailla Schüco-alumiinikarmeilla. Korkealaatuiset Schüco-ikkunat täyttävät korkeimmatkin rakennustekniset vaatimukset. Kapeat näkyvät profiilit mahdollistavat suuret lasipinnat ja lukuisat vaihtoehdot pinnan, muodon, värin ja toimintojen suhteen takaavat, että ikkunajärjestelmä on juuri tarpeiden mukainen. Suuria lasipintoja haluaville tarjoamme julkisivuikkunoita, joihin voi lisätä avattavia elementtejä.

LUE LISÄÄLUE LISÄÄ

LIUKUOVET

 

Liukuovilla saadaan helposti laajoja avautuvia aukkoja seinäpintaan ilman tilantarvetta oven eteen. Liukutaiteovilla avautuva aukko on koko elementin kokoinen ja siihen voidaan sisällyttää normaali käyntiovi.

Teemme alumiinisia liukuovia sekä lämpimiin että kylmiin tiloihin. Ovet ovat laadukkaita Schüco-liukuovia, jotka voidaan rakentaa tehtaallamme juuri tarpeiden mukaisiksi.

LUE LISÄÄLUE LISÄÄ
porvoon-lasi-liukuovet
parveke-terassi-katokset

PARVEKE– JA TERASSILASITUS, KATOKSET

 

Laadukkaat kotimaiset NIKA – parveke- ja terassilasitukset nostavat kiinteistön arvoa ja tuovat iloa vuosikymmeniksi. Toteutamme asiakkaan toiveiden mukaiset tyylikkäät ja toimintavarmat puitteettomat terassilasitukset, raamilliset liukulasitukset sekä parvekelasitukset kaiteineen.

Alumiinirakenteiset lasikatoksemme ovat säänkestäviä, tyylikkäitä ja turvallisia. Katoksista saa suunniteltua tarpeidensa mukaisen lisäämällä ikkunoita, ovia ja sivuseiniä.

LUE LISÄÄLUE LISÄÄ

LASIKATOT

 

Lasikatot asuntoihin, julkisiin tiloihin, kouluihin ja toimistoihin antamaan luonnonvaloa keskeisiin tiloihin. Teemme alumiinirungot huippulaadukkailla Schücon tuotteilla, jotka kestävät aikaa ja katsetta.

LUE LISÄÄLUE LISÄÄ
porvoon-lasi-lasikatot
sisaseinat-ja-lasiliukuovet

SISÄLASISEINÄT JA LASILIUKUOVET

 

Sisätilojen tilanjakamiseen voidaan käyttää lasia. Seinät voidaan valmistaa karmillisina tai ilman, riippuen kohteesta.

Lasiliukuovet tuovat tilantuntua ja valoa toimistoihin, koteihin ja muihin kohteisiin.

LUE LISÄÄLUE LISÄÄ