tuotteet

TUOTTEET

  TUOTTEET  

EDISTYKSELLISET LASITUSRATKAISUT

 

Olipa projektisi pieni tai suuri, voit luottaa siihen, että saat meiltä siihen sopivat laadukkaat tuotteet ja suunnitteluavun.  Valmistamme alumiiniset Schüco-ikkunat, -ovet ja -julkisivut sekä muut toiveidesi mukaiset lasituotteet omalla tehtaallamme Porvoossa.

Ota yhteyttäOta yhteyttä

OVET

 

Alumiinisissa Schüco-ovissa yhdistyy ajaton design ja huippuluokan tekniset ominaisuudet. Alumiinirakenteiset ovet ovat säänkestäviä, pitkäikäisiä ja helppohoitoisia. Ulko-ovien erinomaisen lämmöneristyksen ansiosta kylminä vuodenaikoina lämpö pysyy sisällä ja kesällä kuumuus saadaan pidettyä loitolla. Lukuisten muotoiluvaihtoehtojen ansiosta Schüco-ovet ovat aina arkkitehtuuriin sopivat.

LUE LISÄÄLUE LISÄÄ
Lasiykkoset-ovet

IKKUNAT

 

Edistykselliset Schüco-ikkunat täyttävät korkeimmatkin rakennustekniset vaatimukset ja antavat lähes rajattomasti mahdollisuuksia ikkunoiden suunnittelulle. Kapeat näkyvät profiilit mahdollistavat suuret lasipinnat ja lukuisat vaihtoehdot ulkonäön ja toimintojen suhteen takaavat, että ikkunajärjestelmä on juuri tarpeiden mukainen. Suuria lasipintoja haluaville tarjoamme julkisivuikkunoita, joihin voi lisätä avattavia elementtejä.

LUE LISÄÄLUE LISÄÄ

LIUKUOVET

 

Schüco-liukuovet ovat toimintavarma ja energiatehokas ratkaisu pohjoisiin sääolosuhteisiin. Nostoliukuovi on avattava lasiseinä, jossa yksi tai kaksi osaa seinästä liukuu kiinteiden osien päälle. Vahvat alumiinirakenteet mahdollistavat kapeat profiilit ja suuret lasipinnat, jotka tuovat luonnon osaksi sisustusta. Liukutaiteovi puolestaan liukuu ja taittuu saman aikaisesti, jolloin ovilehdet siirtyvät haitariksi aukon reunaan. Tämä mahdollistaa suurtenkin seinien aukaisemisen kokonaan.

LUE LISÄÄLUE LISÄÄ
porvoon-lasi-liukuovet
Lasiterassi lasitustuotteet

PARVEKE– JA TERASSILASITUKSET

 

Laadukkaat kotimaiset LUKKAN JA NIKA – parveke- ja terassilasitukset nostavat kiinteistön arvoa ja tuovat iloa vuosikymmeniksi. Toteutamme tyylikkäät ja toimintavarmat parveke- ja terassilasitukset yksityisiin koteihin ja taloyhtiöihin. Vaihtoehtoina ovat esteettömän näkymän tarjoavat pystypuitteettomat terassilasitukset, avattavat liukulasitukset sekä parvekelasitukset erilaisine kaiteineen.

LUE LISÄÄLUE LISÄÄ

LASIKATOT JA KATOKSET

 

Toteutamme kestävät ja turvalliset alumiinirunkoiset lasikatot asuinrakennuksiin sekä suuriin kiinteistöihin tuomaan luonnonvaloa keskeisiin tiloihin. Alumiinirungot valmistetaan huippulaadukkailla Schüco-tuotteilla, jotka kestävät aikaa ja katsetta. Lasikatto sopii erinomaisesti myös esimerkiksi terassin kattamiseen. 

LUE LISÄÄLUE LISÄÄ
sisaseinat-ja-lasiliukuovet

SISUSTUSLASITUKSET

 

Lasiseinät ja lasiliukuovet ovat kaunis tapa jakaa tiloja. Lasi tuo tiloihin avaruutta ja päästää valon kauniisti lävitseen. Lasiseinillä saadaan modernia ilmettä myös saunaan ja kylpyhuoneisiin. Suurempien elementtien lisäksi valmistamme asiakkaan toiveiden mukaisesti kaikenlaiset pienemmätkin sisustuslasit kuten välitilan lasit, pöytien kansilasit ja takaneduslasit. Pienlasituotteet hankit helposti verkkokaupastamme.

LUE LISÄÄLUE LISÄÄ