tuotteet

TUOTTEET

  TUOTTEET  

EDISTYKSELLISET LASITUSRATKAISUT

 

Olipa projektisi pieni tai suuri, voit luottaa siihen, että saat meiltä siihen sopivat laadukkaat tuotteet ja suunnitteluavun.  Valmistamme toiveidesi mukaiset lasituotteet mittojen mukaan omalla tehtaallamme Porvoossa tai Nurmijärvellä.

Ota yhteyttäOta yhteyttä

OVET

 

Alumiinisissa Schüco ulko- ja sisäovissa yhdistyy ajaton design ja huippuluokan tekniset ominaisuudet. Alumiinirakenteiset ovet ovat säänkestäviä, pitkäikäisiä ja helppohoitoisia. Ulko-ovien erinomaisen lämmöneristyksen ansiosta kylminä vuodenaikoina lämpö pysyy sisällä ja kesällä kuumuus saadaan pidettyä loitolla. Lukuisten muotoiluvaihtoehtojen ansiosta Schüco-ovet ovat aina arkkitehtuuriin sopivat.

LUE LISÄÄLUE LISÄÄ
porvoon-lasi-ovet
porvoon-lasi-ikkunat

IKKUNAT

 

Valmistamme erilaisilla mekanismeilla varustettuja avattavia ikkunoita ja kiintoikkunoita laadukkailla Schüco-alumiinikarmeilla. Edistykselliset Schüco-ikkunat täyttävät korkeimmatkin rakennustekniset vaatimukset. Kapeat näkyvät profiilit mahdollistavat suuret lasipinnat ja lukuisat vaihtoehdot ulkonäön ja toimintojen suhteen takaavat, että ikkunajärjestelmä on juuri tarpeiden mukainen. Suuria lasipintoja haluaville tarjoamme julkisivuikkunoita, joihin voi lisätä avattavia elementtejä.

LUE LISÄÄLUE LISÄÄ

LIUKUOVET

 

Liukuovilla saadaan helposti laajoja avautuvia aukkoja seinäpintaan ilman tilantarvetta oven eteen. Liukutaiteovilla avautuva aukko on koko elementin kokoinen ja siihen voidaan sisällyttää normaali käyntiovi.

Teemme alumiinisia liukuovia sekä lämpimiin että kylmiin tiloihin. Ovet ovat laadukkaita Schüco-liukuovia, jotka voidaan rakentaa tehtaallamme juuri tarpeiden mukaisiksi.

LUE LISÄÄLUE LISÄÄ
porvoon-lasi-liukuovet
Lasiterassi lasitustuotteet

PARVEKE– JA TERASSILASITUS, KATOKSET

 

Laadukkaat kotimaiset NIKA – parveke- ja terassilasitukset nostavat kiinteistön arvoa ja tuovat iloa vuosikymmeniksi. Toteutamme asiakkaan toiveiden mukaiset tyylikkäät ja toimintavarmat puitteettomat terassilasitukset, raamilliset liukulasitukset sekä parvekelasitukset kaiteineen.

Alumiinirakenteiset lasikatoksemme ovat säänkestäviä ja turvallisia. Katoksista saa suunniteltua tarpeidensa mukaisen lisäämällä ikkunoita, ovia ja sivuseiniä.

LUE LISÄÄLUE LISÄÄ

LASIKATOT

 

Toteutamme tyylikkäät ja kestävät alumiinirunkoiset lasikatot asuinrakennuksiin sekä suuriin kiinteistöihin tuomaan luonnonvaloa keskeisiin tiloihin. Alumiinirungot valmistetaan huippulaadukkailla Schüco-tuotteilla, jotka kestävät aikaa ja katsetta. Lasikatto sopii erinomaisesti myös esimerkiksi terassin kattamiseen. 

LUE LISÄÄLUE LISÄÄ
sisaseinat-ja-lasiliukuovet

SISUSTUSLASITUKSET

 

Lasiseinät ja lasiliukuovet ovat kaunis tapa jakaa tiloja. Lasi tuo tiloihin avaruutta ja päästää valon kauniisti lävitseen. Lasiseinillä saadaan modernia ilmettä myös saunaan ja kylpyhuoneisiin. Suurempien elementtien lisäksi valmistamme asiakkaan toiveiden mukaisesti kaikenlaiset pienemmätkin sisustuslasit kuten välitilan lasit, pöytien kansilasit ja takaneduslasit. Pienlasituotteet hankit helposti verkkokaupastamme.

LUE LISÄÄLUE LISÄÄ

KEHYSTYKSET

 

Kehystyspalvelumme Klaukkalassa toteuttaa erilaisten teosten kehystystyöt ammattitaidolla asiakkaan kanssa yhdessä suunnitellen. Monipuolinen kehysvalikoimasta löytyvät laadukkaat kehykset jokaiseen makuun. Ammattimaiseen ripustukseen tarjoamme Stas Cliprail -ripustuskiskojärjestelmän. 

LUE LISÄÄLUE LISÄÄ

TAITEILIJATARVIKKEET

 

Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita tuotteita taiteilijoille ja taideharrastajille. Tuotevalikoimaamme kuuluu öljy- ja akryylivärejä apuaineineen, hiiliä ja liituja, vesiliukoisia öljyvärejä, akvarellivärejä, gessoja ja vernissoja, siveltimiä ja palettiveitsiä, maalaustelineitä, papereita ja lehtiöitä, maalauskankaita (pellava, juutti, puuvilla), kiilapuita, pinkopohjia ja kovalevyjä.

LUE LISÄÄLUE LISÄÄ