pl-liukuovet

LIUKUOVET

LIUKUOVET

 

Tilaa säästävät liukuovet ovat suosittu ratkaisu tilojen jakamiseksi ja yhdistämiseksi. Lasiliukuovet soveltuvat erinomaisesti niin sisäoviratkaisuiksi kuin myös terasseille ja kesähuoneisiin. Ajattoman tyylikkäät Schüco-lasiliukuovet tuovat tiloihin avaruutta ja valoisuutta sekä ovat kevyitä ja hiljaisia käyttää.

Ota yhteyttäOta yhteyttä

LIUKUOVET

 

 

Erittäin tehokkaasti eristetyt Schücon liukuovijärjestelmät vakuuttavat monipuolisuudellaan ja korkealla laadullaan. Schücon liukuovet liukuvat lähes äänettömästi ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla liukukiskoilla. Kaikki liukuelementit liikkuvat yhdessä tasossa ilman häiritseviä, huonetilaan ulottuvia puitteita. Vankat alumiinirakenteet mahdollistavat suurien lasipintojen toteuttamisen sekä korkean murtosuojan. Liukuovella tiloihin saadaan lisää valoa ja avaruutta sekä kulkuaukon koko voidaan tehdä suuremmaksi kuin tavallisessa saranallisessa ovessa. Monipuolinen tuotevalikoimamme mahdollistaa muodon, toimintojen, värin ja tekniikan yhdistämisen liukuoviin omien toiveiden mukaan.

 

YHTEYDENOTTOPYYNTÖYHTEYDENOTTOPYYNTÖ
liukuovet
porvoon lasi liukuovet
porvoon lasi liukuovet

LIUKUTAITEOVET

 

Liukutaiteovissa kahden maailman parhaat ominaisuudet saadaan yhdistettynä. Laaja lasipinta voidaan avata lähes täysin, jolloin sisä– ja ulkopuoli yhdistyvät saumattomasti yhdeksi tilaksi. Liukutaiteoveen saadaan myös yhdistettyä normaali saranaovi, joka tuo käytettävyydellään oman lisänsä. Liukutaiteovet voidaan toteuttaa eristettynä lämpöelementtinä tai eristämättömänä elementtinä terassille tai kesähuoneeseen. Schüco tarjoaa erinomaisen turvallisuuden, suorituskyvyn ja muotoilun jokaiseen oveen.

OTA YHTEYTTÄOTA YHTEYTTÄ