liukuovet  LIUKUOVET  

EDISTYKSELLISET SCHÜCO-LIUKUOVET

 

Schücon maailmanlaajuisesti tunnetut alumiiniset liukuovet vakuuttavat monipuolisuudellaan ja korkealla laadullaan. Tehokkaasti eristetyt Schüco-liukuovet ja -liukutaiteovet ovat toimintavarma, turvallinen ja energiatehokas ratkaisu pohjoisiin sääolosuhteisiin. Alumiiniprofiili kestää erinomaisesti korroosiota, uv-säteilyä ja vaihtelevia sääolosuhteita sekä on täysin kierrätettävä. Suljettuna liukuovet ovat täydellisen tiiviitä ja tarjoavat erinomaisen ääni- ja lämpöeristyksen sekä murtosuojan. 

KATSO LIUKUOVIOPASKATSO LIUKUOVIOPAS

NOSTOLIUKUOVET

 

Nostoliukuovi on avattava lasiseinä, jossa yksi tai kaksi osaa seinästä liukuu kiinteiden osien päälle. Edistykselliset Schüco-nostoliukuovet liukuvat pyörien päällä kevyesti ja lähes äänettömästi ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla kiskoilla. Perinteisiin vedettäviin liukuoviin verrattuna Schüco-nostoliukuovet ovat huomattavasti kevyempiä käyttää. Laadukas alumiinirakenne mahdollistaa kapeat profiilit ja suuret lasipinnat, minkä ansiosta näkymä ulos on lähes rajoittamaton. Älykkäiden lisävarusteiden, erikoisvärien, puujäljitelmien ja struktuuripintojen ansiosta liukuovet sopivat aina tilan tyyliin ja käyttötarkoitukseen. 

LIUKUTAITEOVET

 

Liukutaiteovi liukuu ja taittuu saman aikaisesti, jolloin ovilehdet siirtyvät haitarina päällekkäin. Laaja lasipinta voidaan avata lähes täysin, jolloin sisä– ja ulkopuoli yhdistyvät saumattomasti yhdeksi tilaksi. Korkealaatuiset Schüco-liukutaiteovet tarjoavat useita eri avautumisvaihtoehtoja, sisään- tai ulospäin. Suuretkin ovet on helppo avata yhdellä kädenliikkeellä. Liukutaiteoveen saadaan myös yhdistettyä normaali saranaovi, joka tuo käytettävyyteen oman lisänsä.

OTA YHTEYTTÄ!

Haluaisitko kuulla lisää liukuoviratkaisuistamme? Jätä meille viesti alla olevalla lomakkeella, niin otamme Sinuun pian yhteyttä.