pl-liukuovet

LIUKUOVET

EDISTYKSELLISET SCHÜCO-LIUKUOVET JA -LIUKUTAITEOVET

 

Tilaa säästävät liukuovet ovat suosittu ratkaisu tilojen jakamiseksi ja yhdistämiseksi.  Alumiinirunkoiset Schüco-liuku- ja liukutaiteovet mahdollistavat suuret lasipinnat sekä ovat kevyitä ja hiljaisia käyttää. Tarjoamamme laadukkaat lasiliukuovet soveltuvat erinomaisesti niin sisätilojen tilanjakajiksi kuin myös ulko-oviksi tai terasseille ja kesähuoneisiin.

PYYDÄ TARJOUSPYYDÄ TARJOUS

LIUKUOVET

 

 

Maailmanlaajuisesti tunnetut Schücon liukuovet vakuuttavat monipuolisuudellaan ja korkealla laadullaan. Schüco-liukuovet liukuvat lähes äänettömästi ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla kiskoilla. Kaikki liukuelementit liikkuvat yhdessä tasossa ilman häiritseviä, huonetilaan ulottuvia puitteita. Vankat alumiinirakenteet mahdollistavat suurien lasipintojen toteuttamisen sekä korkean murtosuojan. Liukuovella tiloihin saadaan lisää valoa ja avaruutta sekä kulkuaukon koko voidaan tehdä suuremmaksi kuin tavallisessa saranallisessa ovessa. Ovet voidaan toteuttaa tehokkaasti lämpöeristettyinä ulkotiloihin tai eristämättöminä sisätiloihin. Monipuolinen tuotevalikoimamme mahdollistaa muodon, toimintojen, värin ja tekniikan yhdistämisen omien toiveiden mukaan.

KATSO ESITEKATSO ESITE
liukuovet schuco
LasiYkköset liukuovet
LasiYkköset liukuovet

LIUKUTAITEOVET

 

Liukutaiteovilla kahden maailman parhaat ominaisuudet saadaan yhdistettyä. Laaja lasipinta voidaan avata lähes täysin, jolloin sisä– ja ulkopuoli yhdistyvät saumattomasti yhdeksi tilaksi. Korkealaatuiset Schüco-liukutaiteovet tarjoavat useita eri avautumisvaihtoehtoja, sisään- tai ulospäin. Suuretkin ovet on helppo avata yhdellä kädenliikkeellä. Liukutaiteoveen saadaan myös yhdistettyä normaali saranaovi, joka tuo käytettävyydellään oman lisänsä. Ovet voidaan toteuttaa tarpeen mukaan joko eristettynä tai eristämättömänä.

OTA YHTEYTTÄ!

 

Haluaisitko kuulla lisää liukuoviratkaisuistamme? Jätä meille viesti alla olevalla lomakkeella, niin otamme Sinuun pian yhteyttä.


    TUTUSTU MYÖS SCHÜCO-IKKUNOIHIN

    JA ALUMIINIOVIIN

    Schüco-ikkunat    Schüco-ovet