OTA YHEYTTÄ LASIYKKÖSET  KORJAUSLASITUS  

LASI RIKKI? EI HÄTÄÄ – JÄTÄ ONGELMA KORJAUSPALVELUMME HOIDETTAVAKSI

 

Kun lasi on rikki tai lasirakenteet kaipaavat huoltoa, ota meihin yhteyttä. Vaihdamme rikkoutuneet lasit ja teemme perusteelliset huoltotyöt vuosikymmenten kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Tarvittaessa paikkaamme rikkoontuneen ikkunan murtovarmaksi ja käyttäjille turvalliseksi siksi aikaa, kunnes saamme toimitettua uuden lasin rikkoutuneen tilalle. Kiireellisissä asioissa yritysasiakkaitamme palvelee 24/7 päivystävä lasinkorjaajamme.

Ota yhteyttäOta yhteyttä

KORJAUS JA HUOLTO

 

Korvaamme rikkoutuneen lasin vanhan tyyppisellä lasilla tai halutessa tarjoamme uutta kestävämpää lasivaihtoehtoa vanhan tilalle. Mikäli korjattava elementti on helposti kuljetettava, voit itse tuoda sen meille korjattavaksi. Ammattilaisemme toteuttavat lisäksi ovien ja ikkunoiden, parveke- ja terassilasitusten sekä muiden lasirakenteiden huollot. Lasitusten huolto säästää rahaa ja ympäristöä, kun hyvin huolletut lasitukset säilyvät toimivina, turvallisina ja ilmatiiviinä entistä pidempään. Olemme erikoistuneet erityisesti korkeasta laadustaan tunnettujen alumiinisten Schüco-järjestelmien huoltotöihin.

LasiYkköset - Liukuovi vai liukutaiteovi
Korjauslasitus Lasiykköset

24/7 PÄIVYSTYSPALVELU

 

Tarkastamme kohteen kunnon ja asennamme uudet lasitukset mahdollisimman nopeasti, jotta rikkoutuneesta lasista ei synny haittaa ihmisille tai liiketoiminnalle. Kun esimerkiksi liiketilan näyteikkuna menee rikki, on korjauslasituspalvelumme nopea ja luotettava ratkaisu tilanteeseen. Saat meiltä ensihätään myös ohjeet vahinkojen laajenemisen ehkäisemiseksi.

 

Päivystyspalvelumme palvelee yritysasiakkaitamme 24/7 numerossa 0400 810 298.

OTA YHTEYTTÄ!

 

Kerro meille korjaus- tai huoltotarpeistasi alla olevalle lomakkeella, niin otamme Sinuun pian yhteyttä.

Kiireellisissä asioissa ota yhteyttä vaihteeseen tai aukioloaikojen ulkopuolella päivystysnumeroon.