OTA YHEYTTÄ LASIYKKÖSET  KORJAUS/HUOLTO  

KORJAUSLASITUKSET JA HUOLLOT NOPEASTI JA LUOTETTAVASTI

 

Kun lasi menee rikki tai lasirakenteet kaipaavat huoltoa, olemme valmiina auttamaan. Vaihdamme rikkoutuneet lasit ja teemme perusteelliset huoltotyöt vuosikymmenten kokemuksella. Tarvittaessa paikkaamme rikkoontuneen lasituksen murtovarmaksi ja käyttäjille turvalliseksi siksi aikaa, että toimitamme uuden lasin rikkoutuneen tilalle. Kiireellisissä asioissa yritysasiakkaita palvelee 24/7 päivystävä lasinkorjaajamme.

Ota yhteyttäOta yhteyttä

SCHÜCO-HUOLTOPALVELUT

 

Lasitusten huolto säästää rahaa ja ympäristöä, sillä hyvin huolletut lasitukset säilyvät toimivina, turvallisina ja ilmatiiviinä entistä pidempään. Toteutamme edistyksellisestä tekniikasta tunnettujen alumiinisten Schüco-ikkunoiden, -ovien ja -liukuovien huoltotyöt Uudenmaan alueella. Schüco-tuotteiden valmistus omalla tehtaalla sekä vuosikymmenten kokemus erilaisista lasitusjärjestelmistä takaavat, että huolto suoritetaan oikein ja tarvittaessa saat parhaan mahdollisen avun ongelmatilanteisiin.

KORJAUSLASITUS – 24/7 PÄIVYSTYS

 

Kun esimerkiksi liiketilan ikkuna menee rikki, on korjauspalvelumme nopea ja luotettava apu tilanteeseen. Tarkastamme kohteen kunnon ja asennamme uudet lasit mahdollisimman nopeasti, jotta rikkoutuneesta lasista ei synny haittaa ihmisille tai liiketoiminnalle. Annamme ensihätään myös ohjeet lisävahinkojen ehkäisemiseksi. Mikäli korjattava elementti on helposti kuljetettava, voit itse tuoda sen meille korjattavaksi.

Päivystys: 040 357 3332Päivystys: 040 357 3332

OTA YHTEYTTÄ!

 

Kerro meille korjaus- tai huoltotarpeistasi alla olevalle lomakkeella, niin otamme Sinuun pian yhteyttä.

Kiireellisissä asioissa ota yhteyttä soittamalla vaihteeseen.