LASIKATOT  

KESTÄVÄ JA TURVALLINEN ALUMIINI-LASIKATTO

 

Lasikatto päästää luonnonvalon sisään muuntaen pimeät sisätilat valoisiksi ja matalat korkeiksi  — vain taivas on kattona. Suunnittelemme ja toteutamme tyylikkäät ja turvalliset Schüco alumiini-lasikatot sekä asuinrakennusten että suurempien kiinteistöjen tarpeisiin.

Ota yhteyttäOta yhteyttä

ALUMIINI-LASIKATOT

 

Alumiini-lasikatto suunnitellaan aina tilan yksilölliset tarpeet huomioiden kestävän ja näyttävän lopputuloksen saavuttamiseksi. Laadukas alumiiniprofiili mahdollistaa suuret lasipinnat, jotka voidaan toteuttaa kaltevina tai monimuotoisina pintoina. Taattu Schüco-laatu ja alumiinin kestävyys takaavat, että katto on pitkäikäinen, helppohoitoinen ja kestävä. Schüco-lasikatto kestää erinomaisesti korroosiota, uv-säteilyä ja vaihtelevia sääolosuhteita, ja antaa monipuoliset mahdollisuudet erilaisiin toteutuksiin.

Lasikatot alumiinirakenteella

LASIKATOT JA KATOKSET

 

Asennamme kattolasit ammattitaidolla myös puurunkoihin. Kun esimerkiksi pergola tarvitsee katon, autamme lasivalinnassa ja huolehdimme asennuksesta. Lasikatot valmistetaan aina turvalasista ja suunnitellaan kestämään monenlaista rasitusta kuten lumikuormaa ja iskuja. Lasikatoksemme ovat alumiinirakenteisia, ja niihin saa lisättyä haluamansa lasituksen sekä sivuseiniä, ikkunoita ja ovia toiveidensa mukaan.

OTA YHTEYTTÄ!

 

Suunnitellaan yhdessä toiveidesi mukainen lasikatto. Jätä meille viesti alla olevalla lomakkeella, niin otamme Sinuun pian yhteyttä.