LASIKATOT  

KESTÄVÄ JA TURVALLINEN LASIKATTO

 

Lasikatto päästää luonnonvalon sisään muuntaen pimeät sisätilat valoisiksi ja matalat korkeiksi  — vain taivas on kattona. Toteutamme korkealaatuiset Schüco alumiini-lasikatot sekä asuinrakennusten että suurempien kiinteistöjen tarpeisiin. Lisäksi tarjoamme asiakkaan tarpeiden mukaan puu- tai alumiinirungot lasituksineen tai toteutamme kattolasitukset olemassa olevaan runkoon.

Ota yhteyttäOta yhteyttä

ALUMIINI-LASIKATOT

 

Alumiini-lasikatto suunnitellaan aina tilan yksilölliset tarpeet huomioiden kestävän ja näyttävän lopputuloksen saavuttamiseksi. Laadukas alumiiniprofiili mahdollistaa suuret lasipinnat, jotka voidaan toteuttaa kaltevina tai monimuotoisina pintoina. Taattu Schüco-laatu ja alumiinin kestävyys takaavat, että katto on pitkäikäinen, helppohoitoinen ja kestävä. Schüco-lasikatto kestää erinomaisesti korroosiota, uv-säteilyä ja vaihtelevia sääolosuhteita, ja antaa monipuoliset mahdollisuudet erilaisiin toteutuksiin.

Lasikatot alumiinirakenteella

LASIKATOT JA KATOKSET

 

Asennamme kattolasit ammattitaidolla valmiiseen runkoon tai tarjoamme puu- tai alumiinirungon sisältävää kokonaisratkaisua. Lasikatot valmistetaan aina karkaistusta turvalasista ja suunnitellaan rakennusmääräysten mukaisesti kestämään monenlaista rasitusta kuten lumikuormaa ja iskuja. Lasikatoksiin voidaan lisätä asiakkaan toiveen mukaan erilaisia kiinteitä tai avattavia lasiseiniä, ovia ja ikkunoita.

PYYDÄ TARJOUS

Suunnitellaan yhdessä toiveidesi mukainen lasikatto. Jätä meille viesti alla olevalla lomakkeella, niin otamme Sinuun pian yhteyttä.