alumiini-ikkunat

IKKUNAT

IKKUNAT

 

Schüco alumiini-ikkunat täyttävät korkeimmatkin laatuvaatimukset ja tuovat mukanaan lukuisia etuja: energiatehokkuutta, kiinteistön arvonnousua, lukuisia design-vaihtoehtoja, kapeita karmeja, minimaalista huoltoa ja pitkää käyttöikää. Alumiini mahdollistaa ikkunoiden valmistuksen laajoissa mittasuhteissa optimaalisella lämmöneristyksellä. Erityisprofiilit, helat ja lasitus takaavat luotettavan suojan säältä, melulta ja murroilta. Mallistostamme löydät monenlaiset ikkunat sekä uudis- että saneerauskohteisiin.

Ota yhteyttäOta yhteyttä

SCHÜCO ALUMIINI-IKKUNAT

 

Schüco on epäilemättä yksi maailman arvostetuin alumiinijärjestelmätoimittaja. Se on maailmanlaajuisesti tunnustettu nimi, joka tunnetaan korkeasta laadusta ja tekniikasta. Schüco tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka auttavat kodinomistajia, arkkitehtejä ja rakentajia toteuttamaan visionsa erittäin korkealaatuisten ovien ja ikkunoiden avulla.

 

Schüco-ikkunajärjestelmät yhdistävät laadun, muotoilun ja innovaation lähes rajattomalla valikoimalla, joka vastaa jo tänään huomisen vaatimuksiin. Kehittynyt teknologia on perusta kaikille tärkeille tekijöille, kuten turvallisuus, energiansäästö, melun vähentäminen ja lämmöneristys sekä – ei vähäisimpänä – helppohoitoisuus. Viimeisimpien järjestelmätekniikoiden ansiosta kompromissit valonläpäisyn ja lämpöeristyksen, ulkonäön ja muotoilun suhteen, ovat historiaa.

YHTEYDENOTTOPYYNTÖYHTEYDENOTTOPYYNTÖ
porvoon lasi ikkunat
porvoon lasi ikkunat
porvoon lasi ikkunat

JULKISIVUIKKUNAT

 

Julkisivu on rakennuksen kasvot. Sitä pidetään usein yhtenä tärkeimmistä suunnittelunäkökohdista. Se ei ainoastaan suojaa rakennuksen sisätiloja eri ilmastoilta, vaan on myös rakennuksen tunnusmerkki. Alumiiniprofiileja käytetään yleisesti rakennuksissa kaikkialla maailmassa. Yhdellä markkinoiden kattavimmista tuotevalikoimista Schücolla on julkisivujärjestelmä lähes minkä tahansa rakennuksen muotoon ja kokoon.

 

Suuria lasipintoja haluaville Schüco julkisivut tarjoavat laajan ja korkealaatuisen valikoiman profiileja ja integroitavia, avattavia elementtejä luovaan suunnitteluun. Nykyaikaiset valmistustekniikat takaavat korkean laadun suunnittelun alusta asennuksen loppuun.

 

Kapeat, 50 ja 60 mm:n levyiset, järjestelmärakenteet antavat julkisivuille erityisen geometrisen ulkonäön. Lisätoimintoja turvallisuuden ja maksimaalisen lämmöneristyksen saavuttamiseksi voidaan sisällyttää helposti, esteettisyydestä tinkimättä.

 

Julkisivuikkunat ovat ihanteelliset asennettuna vaakaan, pystysuoraan, kulmaan ja monikulmaisiin seiniin. Ne sopivat kalteville ja kolmiulotteisille lasikattoille, geometrisille rakenteille, talvipuutarhoille ja terasseille.

 

Tarjolla on suuri valikoima profiileja rajattomaan luovuuteen ja turvallisuutta, kuten murto- ja luodinkestävyyttä sekä palosuojausta, on helppo parantaa tinkimättä ulkonäöstä.

OTA YHTEYTTÄOTA YHTEYTTÄ

MUUT IKKUNAT

 

Kauttamme saatte myös laadukkaat perinteiset puu– ja puu-alumiini-ikkunat.

YHTEYDENOTTOPYYNTÖYHTEYDENOTTOPYYNTÖ