alumiini-ikkunat

IKKUNAT

  IKKUNAT  

ÄLYKÄSTÄ TEKNOLOGIAA JA AJATONTA DESIGNIA

 

Schüco-alumiini-ikkunat täyttävät korkeimmatkin laatuvaatimukset ja antavat lähes rajattomat mahdollisuudet ikkunoiden suunnittelulle. Alumiini mahdollistaa ikkunoiden valmistuksen laajoissa mittasuhteissa optimaalisella lämmöneristyksellä. Laadukkaan alumiiniprofiilin puolesta puhuvat lisäksi pitkä käyttöikä, erittäin vähäinen huoltotarve, kapeat profiilit sekä monipuoliset vaihtoehdot pintakäsittelyn suhteen.

Katso esiteKatso esite

SCHÜCO-ALUMIINI-IKKUNAT

 

Schüco-ikkunajärjestelmät yhdistävät laadun, muotoilun ja innovaation lähes rajattomalla valikoimalla, joka vastaa jo tänään huomisen vaatimuksiin. Ikkunoiden puitteita on saatavilla lähes kaikissa väreissä, eri pintakäsittelyillä ja koristeluilla, mikä takaa täydellisen sopivat ratkaisut sekä moderniin arkkitehtuuriin että vanhojen rakennusten restaurointiin. Ikkunat voidaan toteuttaa kiinteinä tai avattavina malleina tai näiden kahden erilaisina yhdistelminä. Kapeat näkyvät profiilit mahdollistavat suuret lasipinnat, jotka tuovat valon sisään. Erikoisheloilla ja lasituksella varustettuna ikkunat saavuttavat parhaan RC3-luokan murtosuojan. Lisäturvaa tarjoavat lukittavat kahvat sekä ikkunoiden ohjaus ja valvonta älylaitteen avulla.

porvoon lasi ikkunat
porvoon lasi ikkunat

SCHÜCO-JULKISIVUIKKUNAT

 

Julkisivu on rakennuksen kasvot. Schüco-julkisivujärjestelmä sopii lähes minkä tahansa rakennuksen muotoon ja kokoon. Suuria lasipintoja haluaville Schüco-julkisivut tarjoavat laajan ja korkealaatuisen valikoiman profiileja ja integroitavia, avattavia elementtejä luovaan suunnitteluun. Kapeat 50 ja 60 mm:n levyiset järjestelmärakenteet antavat julkisivuille erityisen geometrisen ulkonäön. Julkisivuikkunat voidaan asentaa vaakaan, pystysuoraan, kulmaan ja monikulmaisiin seiniin. Ne sopivat kalteville ja kolmiulotteisille lasikatoille, geometrisille rakenteille, talvipuutarhoille ja terasseille.

OTA YHTEYTTÄ!

Asiantuntijamme auttavat mielellään ikkunoiden suunnittelussa. Jätä meille viesti alla olevalla lomakkeella, niin otamme Sinuun pian yhteyttä.