alumiini-ikkunat

IKKUNAT

  IKKUNAT  

SCHÜCO-IKKUNOISSA YHDISTYY AJATON DESIGN JA ÄLYKÄS TEKNOLOGIA

 

Monipuolisesta ikkuna-mallistostamme löydät laadukkaat alumiini-ikkunat sekä uudis- että saneerauskohteiden tarpeisiin. Schüco-alumiini-ikkunat täyttävät korkeimmatkin laatuvaatimukset ja antavat lähes rajattomasti mahdollisuuksia ikkunoiden suunnittelulle. Alumiini mahdollistaa ikkunoiden valmistuksen laajoissa mittasuhteissa optimaalisella lämmöneristyksellä. Erityisprofiilit, helat ja lasitus takaavat luotettavan suojan säältä, melulta ja murroilta.

Ota yhteyttäOta yhteyttä

SCHÜCO-ALUMIINI-IKKUNAT

 

Korkeasta laadusta ja tekniikasta tunnettu Schüco on epäilemättä yksi maailman arvostetuimpia alumiinijärjestelmätoimittajia. Schüco tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka auttavat kodinomistajia, arkkitehtejä ja rakentajia toteuttamaan visionsa erittäin korkealaatuisten ovien ja ikkunoiden avulla. Schüco-ikkunajärjestelmät yhdistävät laadun, muotoilun ja innovaation lähes rajattomalla valikoimalla, joka vastaa jo tänään huomisen vaatimuksiin. Kehittynyt teknologia on perusta kaikille tärkeille tekijöille, kuten turvallisuus, energiansäästö, melun vähentäminen, lämmöneristys sekä  helppohoitoisuus. Viimeisimpien järjestelmätekniikoiden ansiosta kompromissit valonläpäisyn ja lämpöeristyksen, ulkonäön ja muotoilun suhteen, ovat historiaa.

porvoon lasi ikkunat
porvoon lasi ikkunat
porvoon lasi ikkunat

SCHÜCO-JULKISIVUIKKUNAT

 

Julkisivu on rakennuksen kasvot. Sitä pidetään usein yhtenä tärkeimmistä suunnittelunäkökohdista. Se ei ainoastaan suojaa rakennuksen sisätiloja eri ilmastoilta, vaan on myös rakennuksen tunnusmerkki. Alumiiniprofiileja käytetään yleisesti rakennuksissa kaikkialla maailmassa. Yhdellä markkinoiden kattavimmista tuotevalikoimista Schücolla on julkisivujärjestelmä lähes minkä tahansa rakennuksen muotoon ja kokoon. Suuria lasipintoja haluaville Schüco-julkisivut tarjoavat laajan ja korkealaatuisen valikoiman profiileja ja integroitavia, avattavia elementtejä luovaan suunnitteluun. Nykyaikaiset valmistustekniikat takaavat korkean laadun suunnittelun alusta asennuksen loppuun.

 

Kapeat 50 ja 60 mm:n levyiset järjestelmärakenteet antavat julkisivuille erityisen geometrisen ulkonäön. Lisätoimintoja turvallisuuden ja maksimaalisen lämmöneristyksen saavuttamiseksi voidaan sisällyttää helposti esteettisyydestä tinkimättä. Julkisivuikkunat ovat ihanteelliset asennettuna vaakaan, pystysuoraan, kulmaan ja monikulmaisiin seiniin. Ne sopivat kalteville ja kolmiulotteisille lasikatoille, geometrisille rakenteille, talvipuutarhoille ja terasseille.

OTA YHTEYTTÄ!

 

Haluaisitko kuulla lisää ikkunavaihtoehdoistamme? Jätä meille viesti alla olevalla lomakkeella, niin otamme Sinuun pian yhteyttä.