sisälasitus

SISÄLASITUS

  SISUSTUSLASITUS  

SISUSTA NÄYTTÄVÄSTI LASILLA

 

Lasi on näyttävä ja kestävä ratkaisu kodin tai liiketilan sisustukseen. Toteutamme toiveidesi mukaiset lasit ja peilit mittatilaustyönä joko asennuksella tai ilman. Osa tuotteista on tilattavissa kätevästi verkkokaupastamme.

Vieraile verkkokaupassaVieraile verkkokaupassa

LASISEINÄT JA LIUKUOVET

 

Schüco-alumiinijärjestelmillä toteutetut raamilliset väliseinät kestävä aikaa ja katseita. Sisälasiseinillä erotetaan eri tyyppisiä tiloja ja tuodaan valoa ja näyttävyyttä tiloihin. Halutessa varustamme seinät erilaisilla ovilla, ikkunoilla ja liukuovilla. Äänieristykseen ja näkösuojaan voidaan vaikuttaa lasivalinnalla. Lasiseiniä on saatavilla eri sävyisinä, josta yleisimmät ovat kirkas, savunharmaa, pronssi ja satiinilasi. Sisälasiseinät voidaan toteuttaa myös raamittomina kokolasiseininä.  

Korjauslasitus LasiYkköset

SAUNAN LASISEINÄT JA LASIOVET

 

Tyylikäs saunan lasiseinä yhdistää saunan ja kylpyhuoneen yhtenäiseksi ja avaraksi kokonaisuudeksi. Lasi toimii erinomaisesti kosteissa ja kuumissa tiloissa, ja sen puhtaana pitäminen on helppoa. Valitse lasin väriksi kirkas, optiwhite kirkas, harmaa tai pronssi ja kruunaa kokonaisuus tyylikkäillä saranoilla ja vetimillä. Lasiseinät ja ovet valmistetaan kestävästä ja turvallisesta 8 mm karkaistusta turvalasista.

TUTUSTU TUOTTEISIIN VERKKOKAUPASSATUTUSTU TUOTTEISIIN VERKKOKAUPASSA

PÖYDÄN LASIKANSI

 

Lasikansi on tyylikäs ratkaisu pöydän suojaamiseksi tai vanhan pöydän ehostamiseksi. Pöydän kansilasina käytetään yleensä 6 mm paksua karkaistua turvalasia, joka on turvallinen vaihtoehto myös lapsiperheisiin. Lasin reunat on kiiltoreunahiottu.

OSTA VERKKOKAUPASTAOSTA VERKKOKAUPASTA
sisalasitus
sisalasitus

VÄLITILAN LASIT

 

Helppohoitoisella ja kestävällä välitilan lasilla suojaat näyttävästi keittiön välitilan lialta ja kosteudelta. Lasina käytämme kestävää 4 tai 6 mm paksua karkaistua turvalasia. Värivaihtoehtoina ovat kirkas, optiwhite kirkas, puhtaan valkoinen ja musta. Tarvittaessa teemme laseihin rei’ät ja koloukset pistorasioille annettujen mittojen mukaisesti.

OSTA VERKKOKAUPASTAOSTA VERKKOKAUPASTA

TAKANEDUSLASIT JA TAKKALUUKUN LASI

 

Tyylikkäällä fasettireunahionnalla varustetut takaneduslasimme on valmistettu kestävästä 6 mm paksusta karkaistusta turvalasista. Koon voit valita useista vakiovaihtoehdoistamme tai tilata lasin haluamillasi mitoilla. Takan ja kiukaan luukkujen lasit valmistetaan tulenkestävästä Robax-lasista. Robax on erittäin hyvin kuumuutta kestävä keraaminen läpinäkyvä lasi.

OSTA VERKKOKAUPASTAOSTA VERKKOKAUPASTA
takaneduslasi ja takkaluukun lasi

OTA YHTETTÄ!

 

Voit kertoa meille lasitustarpeistasi alla olevalla lomakkeella, niin otamme Sinuun pian yhteyttä.