sisälasitus

SISÄLASITUS

  SISUSTUSLASITUS  

SISUSTA NÄYTTÄVÄSTI LASILLA

 

Lasi on näyttävä ja kestävä ratkaisu kodin, liiketilan tai julkisten tilojen sisustukseen. Lasi sisätiloissa avartaa ja eristää. Toteutamme laadukkaat sisustuslasitukset, kuten lasiseinät, liukuovet, välitilan lasitukset sekä saunan ja kylpyhuoneen lasitukset sekä tarjoamme kattavan valikoiman pienlasituotteita.  Tuotteet ovat saatavilla myös verkkokaupasta, missä voit tutustua tarkemmin tuotevalikoimaamme.

Vieraile verkkokaupassaVieraile verkkokaupassa
Korjauslasitus LasiYkköset
porvoon-lasi-sisälasitus

SISÄLASISEINÄT

 

Raamilliset sisälasiseinät Schüco-alumiinijärjestelmillä tuovat tilan tuntua jäsentäen samalla tilaa. Arvostettu Schüco laatu tuo lisäarvoa kotiin, liiketilaan, toimistoon ja muihin julkisiin ja puolijulkisiin tiloihin. Ammattitaidolla suunnitellut ja asennetut alumiinirakenteet kestävät aikaa. Lasituksessa otetaan aina huomioon turvallinen käyttö ja viranomaismääräykset.

Raamiton täyslasiseinä tuo tilaan uudenlaisen ilmeen, jossa tilat yhdistyvät antaen silti yksityisyyttä sitä tarvitseville. Lasivalinnoilla ja heloilla saadaan yksilöllinen muotokieli tilaan kuin tilaan. Äänieristystä kaipaaville saamme desibelilaseilla lisää ääneneristystä. Myös ovia voidaan integroida lasiseiniin, joissa äänieristys on tärkeä aspekti.

YHTEYDENOTTOPYYNTÖYHTEYDENOTTOPYYNTÖ
saunat-ja-kylpyhuoneet

SAUNAT JA KYLPYHUONEET

 

Tyylikäs saunan lasiseinä yhdistää saunan ja kylpyhuoneen yhtenäiseksi ja avaraksi kokonaisuudeksi. Lasi toimii erinomaisesti kosteissa ja kuumissa tiloissa, ja sen puhtaana pitäminen on helppoa. Valitse lasin väriksi kirkas, optiwhite kirkas, harmaa tai pronssi ja kruunaa kokonaisuus tyylikkäillä saranoilla ja vetimillä.

TUTUSTU TUOTTEISIIN VERKKOKAUPASSATUTUSTU TUOTTEISIIN VERKKOKAUPASSA

LASILIUKUOVET

 

Lasiliukuovilla huonetiloista saadaan valoisia ja yhtenäisiä. Liukuovet voidaan kiinnittää kiskoilla seinään, kattoon tai lasiseinään. Liukuovi voi olla huoneen katseenvangitsija.

OTA YHTEYTTÄOTA YHTEYTTÄ
lasiliukuovet
sisalasitus
sisalasitus

VÄLITILAN LASIT

 

Helppohoitoisella ja kestävällä välitilan lasilla suojaat näyttävästi keittiön välitilan lialta ja kosteudelta. Lasina käytämme kestävää 4 tai 6 mm paksua karkaistua turvalasia. Värivaihtoehtoina ovat kirkas, optiwhite kirkas, puhtaan valkoinen ja musta. Tarvittaessa teemme laseihin rei’ät ja koloukset pistorasioille annettujen mittojen mukaisesti.

OSTA VERKKOKAUPASTAOSTA VERKKOKAUPASTA

PIENLASITUOTTEET

 

Pienlasituotteiden valikoimastamme löydät muun muassa tyylikkäät takaneduslasit, tulenkestävät Robax-lasit takkojen, uunien ja kiukaiden luukkuihin sekä lyhtyjen lasit. Voit tilata tuotteet omilla mitoillasi tai valita useista vakiomalleistamme. 

OSTA VERKKOKAUPASTAOSTA VERKKOKAUPASTA
takaneduslasi ja takkaluukun lasi

OTA YHTETTÄ!

 

Voit kertoa meille lasitustarpeistasi alla olevalla lomakkeella, niin otamme Sinuun pian yhteyttä.