lasikatot

REFERENSSIT

  REFERENSSIT  

TUTUSTU TOTEUTTAMIIMME KOHTEISIIN

Päivitämme sivua. Lisää referenssejä tulossa pian.

Villa Sammalrinne, Padasjoki

 

Grand Designs Suomen ensimmäisen tuotantojakson avausjaksossa esitelty Villa Sammalrinne on luonnon keskelle rakennettu uniikki vapaa-ajan asunto Padasjoella. Paras paikka nauttia upeista maisemista ja luonnon rauhasta kelissä kuin kelissä on tietenkin lasitettu terassi. Toteutimme Villa Sammalrinteeseen asiakkaan toiveiden mukaisen esteettömän näkymän mahdollistavan pystypuitteettoman terassilasituksen. Kevyesti kiskoilla liukuvat lasit on helppo avata ja sulkea sekä ottaa halutessaan kokonaan pois edestä.  Lue lisää terassilasituksista.

Helsingin Taideyliopiston lasikatto

 

Helsingin Taideyliopiston lasikatto valmistui helmikuussa 2021. Pinta-alaa näyttävällä katolla on noin 300 neliömetriä. Vinoneliön muotoiset, suurikokoiset sekä useamman sataa kiloa painavat lasit, joilla katon lasitus toteutettiin, ovat vaativia kolmikerroksisia eristyslasielementtejä. Niissä on karkaistuja auringonsuojalaseja sekä karkaistua ja laminoitua lasia. Mittavan projektin lopputuloksena on sekä ulkoa että sisältä katsoen kaunis ja näyttävä rakenne. Lue lisää lasikatoista.

Omakotitalon terassilasitus, Porvoo

 

Toteutimme Porvoossa sijaitsevaan omakotitaloon terassilasituksen. Aiemmin rakennettu puukaide haluttiin säilyttää, joten sen eteen asennettiin kiinteä lasi ja yläpuolelle kätevät liukulasit. Lue lisää terassilasituksesta.