lasikatot

REFERENSSIT

  REFERENSSIT  

TUTUSTU TOTEUTTAMIIMME KOHTEISIIN

Huvila, lasikaide ja saluunaovet

 

Uuteen merenrantahuvilaan toteutettiin lasikaiteet, jotta näkymä merelle on esteetön ja terassi suojassa tuulelta. Alumiinitolpat maalattiin asiakkaan toivomalla värisävyllä huvilan tyylin kanssa yhtenäiseksi. Myös kulkuaukot haluttiin saada tarvittaessa umpinaisiksi, joten niihin asennettiin kätevät saluunaovet, joista on helppo kulkea rantaan.

Huvila, lasiseinät liukutaiteovilla

 

Korkealaatuinen Schüco-liukutaiteovi liukuu ja taittuu samanaikaisesti mahdollistaen koko seinän avaamisen täysin. Ovet liikkuvat kevyesti ja äänettömästi ylä- ja alakiskoilla. Toteutimme asiakkaan huvilaan avattavat lasiseinät, jotka mahdollistavat sisä- ja ulkotilojen yhdistämisen kätevästi toisiinsa. Lue lisää liukuovista.

Huvila, ikkunat, ovet ja liukuovet

 

Upean merenrantahuvilan suuret lasipinnat toteutettiin korkealaatuisella alumiinisella Schüco-järjestelmällä näyttävän ja energiatehokkaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Suunnittelimme, valmistimme ja asensimme kohteeseen erilaisia ikkunoita, ovia ja nostoliukuovia asiakkaan toiveiden ja kohteen vaatimusten mukaisesti.

Omakotitalo, viherhuone

 

Toteutimme uudiskohteeseen monikäyttöisen viherhuoneen sekä terassin lasikaton Schüco-alumiinijärjestelmällä. Viherhuone suunniteltiin asiakkaan toiveiden mukaisesti kapeilla profiileilla ja suurilla lasipinnoilla sisällä virtaavan valon määrän maksimoimiseksi. Päätyihin lisättiin kapeat kippitoiminnolla varustetut ikkunat tuuletusta varten. Lasiksi valittiin puolilämpimille tiloille tyypillinen 2k-eristyslasi selektiivipinnoitteilla ja argon-välikaasulla.

Kansallisteatteri, lasiseinät

 

Kansallisteatterin 50-luvulla valmistuneen uuden puolen Pieni näyttämö ja rakennuksen väliosa peruskorjataan ja kiinteistön koko olemus muuttuu uudelta puolelta täysin. Remontoidut tilat saadaan esityskäyttöön vuoden 2023 loppuun mennessä. Suunnittelimme ja asensimme kohteeseen Schüco-alumiinijärjestelmällä toteutetut avattavilla elementeillä varustetut lasiseinät. Projekti toteutettiin yhteistyössä Lasiliiri Oy:n kanssa.

Fleminginkatu, alumiini-lasijulkisivu

 

Helsingin Fleminginkadun liiketilojen julkisivu sai uuden ilmeen Schüco-alumiinijärjestelmällä. Suunnittelimme, valmistimme ja asensimme kohteeseen lasiseinät alumiini-ikkunoista ja -ovista. Toimituksemme sisälsi lisäksi raitisilmasäleiköt sekä ulko-ovien postiluukut. Aikaan saatiin erinomaisesti pohjoisiin vaihteleviin sääolosuhteisiin sopiva näyttävä, kestävä ja energiatehokas kokonaisuus.

Villa Sammalrinne, terassilasitus

 

Grand Designs Suomen ensimmäisen tuotantojakson avausjaksossa esitelty Villa Sammalrinne on luonnon keskelle rakennettu uniikki vapaa-ajan asunto Padasjoella. Paras paikka nauttia upeista maisemista ja luonnon rauhasta kelissä kuin kelissä on tietenkin lasitettu terassi. Toteutimme Villa Sammalrinteeseen asiakkaan toiveiden mukaisen esteettömän näkymän mahdollistavan pystypuitteettoman terassilasituksen. Kevyesti kiskoilla liukuvat lasit on helppo avata ja sulkea sekä ottaa halutessaan kokonaan pois edestä.  Lue lisää terassilasituksista.

Omakotitalo, kylpyhuoneen lasitus

 

Saunan lasiseinä tuo valoa ja avaruutta kylpytiloihin. Lasiseinä sekä kylpyhuoneen ovi on valmistettu kestävästä ja turvallisesta karkaistusta turvalasista. Kylpyhuoneen ovi toteutettiin opaalilasista, joka päästää valon lävitse, mutta tuo tilaan kaivattua yksityisyyttä. Saranat ja helat asiakas valitsi tilan moderniin tyyliin sopiviksi kromin värisiksi.

Omakotitalo, lasikaide

 

Omakotitalon ilmettä uudistettiin vaihtamalla vanhat puukaiteet nykyaikaisiin ja turvallisiin lasikaiteisiin. Olemassa olevat puutolpat jätettiin osittain paikoilleen, käsijohteet vaihdettiin teräksisiin ja kaiteisiin asennettiin turvalasit.

Helsingin Taideyliopisto, lasikatto

 

Helsingin Taideyliopiston lasikatto valmistui helmikuussa 2021. Pinta-alaa näyttävällä katolla on noin 300 neliömetriä. Vinoneliön muotoiset, suurikokoiset sekä useamman sataa kiloa painavat lasit, joilla katon lasitus toteutettiin, ovat vaativia kolmikerroksisia eristyslasielementtejä. Niissä on karkaistuja auringonsuojalaseja sekä karkaistua ja laminoitua lasia. Mittavan projektin lopputuloksena on sekä ulkoa että sisältä katsoen kaunis ja näyttävä rakenne. Lue lisää lasikatoista.