pl-ovet

OVET

  OVET  

SCHÜCO-OVI ON AINA TARPEIDEN MUKAINEN

 

Ovi on kodin käyntikortti. Tarjoamme sisä- ja ulkotiloihin sopivat turvalliset ja kestävät Schüco-alumiiniovet poikkeuksellisen laajoilla muotoiluvaihtoehdoilla. Tarjolla on lukuisia väri-, karmi- ja täytevaihtoehtoja sekä valon määrää lisääviä lasiosia, joiden avulla syntyy yksilöllinen design.

Ota yhteyttäOta yhteyttä

SCHÜCO ALUMIINIULKO-OVET

 

Schüco on yksi johtavista alumiinisten ikkuna-, ovi- ja julkisivujärjestelmien toimittajista, joka tunnetaan korkeasta laadusta ja nykyaikaisesta tekniikasta. Schücon alumiiniovissa yhdistyy huippuluokan turvallisuus, erinomainen lämmöneristys ja säänkestävyys sekä monipuoliset muotoiluvaihtoehdot. Erinomaisen lämpöeristyksen ansiosta kylminä vuodenaikoina lämpö pysyy sisällä ja kesällä puolestaan kuumuus saadaan pidettyä loitolla, jolloin säästetään lämmitys- ja ilmastointikuluissa. Kestävät ja murtoturvalliset oviratkaisut soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi porraskäytäviin ja julkisiin tiloihin. Ovet voidaan toteuttaa lasi-, umpi- ja laakaovina sekä palo-ovina. Jotta ovi sopii täydellisesti kokonaisuuteen, valittavissa on useita erilaisia malleja, lasivaihtoehtoja ja värejä.

KATSO ESITEKATSO ESITE
Schüco-ovet

SISÄOVET

 

Samoilla Schüco-järjestelmillä voidaan toteuttaa aikaa ja kulutusta kestäviä ovia myös sisätiloihin. Tällöin järjestelmät ovat eristämättömiä, mutta niiden laatu ja toiminnallisuus ovat samaa luokkaa kuin ulko-ovissa. Sisälasiovet luovat näköyhteyden tilojen välillä ja päästävät valon virtaamaan tilasta toiseen. Lasiovet tekevät pienestäkin tilasta avaramman ja raikkaamman oloisen. Tarjoamme monipuolisen valikoiman erityyppisiä vaihtoehtoja, joista löydät varmasti kodin tai muun tilan sisustukseen sopivan ovimallin.

OTA YHTEYTTÄ!

 

Kerromme mielellämme lisää erilaisista ovivaihtoehdoista. Jätä meille viesti alla olevalla lomakkeella, niin otamme Sinuun pian yhteyttä.