pl-ovet

OVET

SCHÜCO-OVI ON AINA TARPEIDEN MUKAINEN

 

Ovi on kodin käyntikortti. LasiYkköset tarjoaa sisä- ja ulkotiloihin sopivat turvalliset ja kestävät Schüco-alumiiniovet poikkeuksellisen laajoilla muotoiluvaihtoehdoilla. Tarjolla on lukuisia väri-, karmi- ja täytevaihtoehtoja sekä valon määrää lisääviä lasiosia, joiden avulla syntyy yksilöllinen design.

Ota yhteyttäOta yhteyttä

SCHÜCO ALUMIINIULKO-OVET

 

 

Schüco on yksi johtavista alumiinisten ikkuna-, ovi- ja julkisivujärjestelmien toimittajista, joka tunnetaan korkeasta laadusta ja nykyaikaisesta tekniikasta. Schücon tuotteet täyttävät tiukimmatkin suunnittelua, mukavuutta, turvallisuutta ja energiataloudellisuutta koskevat vaatimukset. Yhä useammat kiinteistönomistajat ympäri maailmaa ovat löytäneet Schücon alumiiniovien tuomat edut. Alumiiniulko-ovi on vankka ja kestävä. Alumiiniulko-ovissa yhdistyvät erittäin korkeat lämmöneristysarvot sekä huippuluokan toiminnallisuudet. Erinomaisen lämpöeristyksen ansiosta kylminä vuodenaikoina lämpö pysyy sisällä ja kesällä puolestaan kuumuus saadaan pidettyä loitolla, jolloin säästetään lämmitys- ja ilmastointikuluissa. Yksi ja kaksilehtisiin oviin on saatavilla monipistelukitus, joka takaa murtoturvallisemman oven. Jotta ovi sopii täydellisesti kokonaisuuteen, valittavissa on useita erilaisia malleja, lasivaihtoehtoja ja värejä.

KATSO ESITEKATSO ESITE
porvoon lasi ovet
porvoon lasi ovet
porvoon lasi ovet

SISÄOVET

 

Samoilla Schüco-järjestelmillä voidaan toteuttaa aikaa ja kulutusta kestäviä ovia myös sisätiloihin. Tällöin järjestelmät ovat eristämättömiä, mutta niiden laatu ja toiminnallisuus ovat samaa luokkaa kuin ulko-ovissakin. Sisälasiovet luovat näköyhteyden tilojen välillä ja päästävät valon virtaamaan tilasta toiseen. Lasiovet tekevät pienestäkin tilasta avaramman ja raikkaamman oloisen. Tarjoamme monipuolisen valikoiman erityyppisiä vaihtoehtoja, joista löydät varmasti kodin tai muun tilan sisustukseen sopivan ovimallin.

OTA YHTEYTTÄ!

 

Kerromme mielellämme lisää erilaisista ovivaihtoehdoista. Jätä meille viesti alla olevalla lomakkeella, niin otamme Sinuun pian yhteyttä.