parvekelasitus terassilasitus

PARVEKE– JA TERASSILASITUS, KATOKSET

PARVEKE- JA TERASSILASITUS, KATOKSET

 

Tyylikäs parvekelasitus tai terassilasitus kruunaa kotisi nostaen tilojen oleskelumukavuutta ja käyttöastetta. Uusi lasitus tuo iloa vuosikymmeniksi ja suojaa tehokkaasti sateelta, tuulelta, melulta ja roskilta. Korkealaatuiset tuotteet ja vahva suunnitteluosaaminen antavat meille mahdollisuuden toteuttaa vaativimpienkin kohteiden yksilöllisiin tarpeisiin parhaiten soveltuvan lasitusratkaisun. Tarjoamme tarvittaessa myös edullisen rahoituksen, jonka hakemiseen et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Verkossa täytettävä rahoitushakemus ei sido sinua luoton nostamiseen, vaan voit harkita rauhassa vielä luottopäätöksen jälkeenkin. LasiYkkösten toimittamat NIKA – terassi- ja parvekelasitukset ovat taattua kotimaista laatua!

Hae rahoitustaHae rahoitusta

PARVEKELASITUS

 

Suunnittelemme ja asennamme parvekelasit yksityisiin koteihin ja taloyhtiöihin. Kotimainen NIKA-parvekelasitus on pystypuitteeton liukulasijärjestelmä, joka soveltuu sekä uudis- että saneerauskohteisiin. CE-merkitty lasitus on karkaistua turvalasia, ja sillä on 7 vuoden takuu. NIKA-parvekelasitus kulkee yhdessä tasossa. Avattaessa ja suljettaessa lasitus liukuu yläreunan liukukiskon ja alareunan ohjauskiskon varassa. Lasit avataan yksitellen parvekkeen sivuseinille, jolloin aukko saadaan kokonaan vapaaksi ja lasit voidaan helposti pestä myös ulkopinnoilta.

KATSO ESITEKATSO ESITE
parveke ja terassilasitus
parvekelasitus terassilasitus

TERASSILASITUS

 

Pystypuitteeton terassilasitus luo esteettömän katselukulman ympäristöön ja pidentää terassikautta useilla kuukausilla. Laadukas NIKA-terassilasitus perustuu alhaalta kantavaan rakennelmaan, jossa lasit liukuvat helposti pyörien varassa ja kääntyvät yksitellen terassin toiselle tai molemmille puolille. Lasit on helppo avata ja sulkea sekä ottaa kokonaan pois edestä. Lasitusta kantava liukuprofiili on vain 25 mm korkea ja siinä on kompastumista estävä luiska. Terassilasituksen voi lukita lisävarusteena saatavalla NIKA-Abloy lukkojärjestelmällä. Materiaaleilla on 7 vuoden takuu.

KATSO ESITEKATSO ESITE

LIUKULASITUS

 

Terassin liukulasitus mahdollistaa suuren aukeavuuden viemättä tilaa ympäriltään. NIKA-liukulaseissa on 2- tai 4-raitaiset kiskot, joiden avulla lasit avautuvat laajasti. Kotimainen NIKA-liukulasitus on helppokäyttöinen ja toimintavarma. Alumiiniprofiilit on varustettu harjalistalla, joten suljettuna ne ovat kiinni toisissaan. Näin useasta elementistä muodostuu yhtenäinen ja tiivis seinä, joka ei kolise tuulessa. Lasien kaksoistiivistys vähentää merkittävästi pöly- ja meluhaittoja. CE-merkitty lasitus on karkaistua turvalasia, ja sillä on 7 vuoden takuu.

KATSO ESITEKATSO ESITE
LasiYkköset Nika liukulasitus

LASIKATOKSET

 

Suunnitteletpa katosta kuistille, ulkoterassille tai autopaikalle voit luottaa siihen, että toteutamme toiveidesi mukaisen tyylikkään, kestävän ja turvallisen katoksen. LasiYkkösten Schüco-katosjärjestelmän alla voit nauttia ulkoilmasta säältä suojassa. Lasikatoksemme ovat alumiinirakenteisia, ja niihin saa lisättyä haluamansa lasituksen. Sivuseinien, ikkunoiden ja lasiovien lisääminen varmistaa, että olet suojassa satoi tai paistoi.

parvekelasitus terassilasitus
parvekelasitus terassilasitus

OTA YHTEYTTÄ!

Suunnitellaan yhdessä toiveidesi mukaiset lasitukset!

Jätä meille viesti alla olevalla lomakkeella, niin otamme Sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä.