parvekelasitus terassilasitus

PARVEKE– JA TERASSILASITUS, KATOKSET

  TERASSI- JA PARVEKELASITUS  

OTA KEVÄT VASTAAN UNELMIESI LASITERASSILLA

 

Uusi parveke- tai terassilasitus tuo iloa vuosikymmeniksi ja kruunaa kotisi nostaen tilojen oleskelumukavuutta ja käyttöastetta. LasiYkkösten NIKA – terassi- ja parvekelasitukset ovat taattua kotimaista laatua. Korkealaatuiset tuotteet ja vahva suunnitteluosaaminen antavat meille mahdollisuuden toteuttaa vaativimpienkin kohteiden tarpeisiin parhaiten soveltuvat lasitusratkaisut. Voit kysyä meiltä tarjousta myös alumiinirungosta ja perustuksista. Halutessasi tarjoamme edullisen rahoituksen, johon et tarvitse vakuuksia tai takaajia.

Pyydä tarjousPyydä tarjous

PARVEKELASITUS

 

Suunnittelemme ja asennamme parvekelasit yksityisiin koteihin ja taloyhtiöihin. Kotimainen NIKA-parvekelasitus on pystypuitteeton liukulasijärjestelmä, joka soveltuu sekä uudis- että saneerauskohteisiin. CE-merkitty lasitus on karkaistua turvalasia, ja sillä on 7 vuoden takuu. NIKA-parvekelasitus kulkee yhdessä tasossa. Avattaessa ja suljettaessa lasitus liukuu yläreunan liukukiskon ja alareunan ohjauskiskon varassa. Lasit avataan yksitellen parvekkeen sivuseinille, jolloin aukko saadaan kokonaan vapaaksi ja lasit voidaan helposti pestä myös ulkopinnoilta.

LUE LISÄÄLUE LISÄÄ
parveke ja terassilasitus
Nika pystypuitteeton terassilasitus

TERASSILASITUS

 

Pystypuitteeton terassilasitus luo esteettömän katselukulman ympäristöön. Laadukas NIKA-terassilasitus perustuu alhaalta kantavaan rakennelmaan, jossa lasit liukuvat helposti pyörien varassa ja kääntyvät yksitellen terassin toiselle tai molemmille puolille. Lasit on helppo avata ja sulkea sekä ottaa kokonaan pois edestä. Lasitusta kantava liukuprofiili on vain 25 mm korkea ja siinä on kompastumista estävä luiska. Lisävarusteena saatavilla NIKA-Abloy -lukkojärjestelmä. Materiaaleilla on 7 vuoden takuu.

LUE LISÄÄLUE LISÄÄ

LIUKULASITUS

 

Terassin liukulasitus mahdollistaa suuren aukeavuuden viemättä tilaa ympäriltään. NIKA-liukulaseissa on 2- tai 4-raitaiset kiskot, joiden avulla lasit avautuvat laajasti. Kotimainen NIKA-liukulasitus on helppokäyttöinen ja toimintavarma. Alumiiniprofiilit on varustettu harjalistalla, joten suljettuna ne ovat kiinni toisissaan. Näin useasta elementistä muodostuu yhtenäinen ja tiivis seinä, joka ei kolise tuulessa. Lasien kaksoistiivistys vähentää merkittävästi pöly- ja meluhaittoja. CE-merkitty lasitus on karkaistua turvalasia, ja sillä on 7 vuoden takuu.

LUE LISÄÄLUE LISÄÄ
Liukulasitus

VIHERHUONEET

 

Monikäyttöinen viherhuone tarjoaa valoisaa ja lämmintä oleskelu- ja harrastustilaa. Valo tulvii sisään katon ja seinien kautta luoden ihanteellisen kasvupaikan kasveille. Viherhuoneet valmistetaan haluttujen mittojen mukaan ja varustellaan tarpeen mukaan ovilla ja tuuletusikkunoilla. Laadukas Schüco-alumiinirunko mahdollistaa suuret lasipinnat ja tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja värien suhteen. Suuret lasipinnat keräävät runsaasti auringonlämpöä, mikä vähentää tarvetta lämmittää tilaa talvella. Energiatehokkaat profiilit ja eristyslasit varmistavat, ettei lämpö karkaa sisältä ulos.

LUE LISÄÄLUE LISÄÄ

PYYDÄ TARJOUS!

Palvelemme mielellämme kaikissa lasituksia koskevissa kysymyksissä! Jätä meille viesti alla olevalla lomakkeella, niin otamme Sinuun pian yhteyttä. Voit liittää viestiin esimerkiksi pohjapiirroksen tai kuvan lasitettavasta kohteesta.