KEHYSTYS  

LAADUKKAAT TUOTTEET KEHYSTÄMISEEN JA RIPUSTAMISEEN

 

Tärkeät valokuvat, taideteokset tai piirrokset ansaitsevat oikeanlaiset kehykset, jotka korostavat sisältöä ja suojaavat teosta. LasiYkköset suunnittelee ja valmistaa tyylikkäät mittatilauskehykset sekä tarjoaa korkeatasoisen järjestelmän taulujen ripustamiseen. Kehystyspalvelumme toimii Klaukkalassa.

Ota yhteyttäOta yhteyttä

KEHYSTYS

 

Kehystettävä työ voi olla lähes mikä tahansa tärkeä asia. Kehystyspalvelumme auttaa oikeanlaisten materiaalien ja valmistustavan valinnassa. Monipuolinen listavalikoimamme tarjoaa vaihtoehtoja monenlaiseen tyyliin. Lasivaihtoehtoina ovat kirkas ja uv-suojattu lasi. Passepartoutimme ovat happovapaita.

STAS CLIPRAIL -RIPUSTUSJÄRJESTELMÄ

 

Stas Cliprail -järjestelmällä ripustat taulut ammattimaisen tyylikkäästi. Seinään kiinnitettävän ripustuskirkon ansioista taulujen paikkoja on helppo vaihtaa ilman seinään jääviä reikiä. Portaaton säätömahdollisuus sekä pysty- että vaakasuunnassa mahdollistaa taulujen sijoittamiseen täsmällisesti haluttuun kohtaan.

Osta verkkokaupastaOsta verkkokaupasta

OTA YHTEYTTÄ!

 

Kerromme mielellämme lisää erilaisista kehysvaihtoehdoista.  Jätä meille viesti alla olevalla lomakkeella, niin otamme Sinuun pian yhteyttä.