TOIMINTAMME KASVAESSA ETSIMME UUSIA YHTEISTYÖKUMPPANEITA LASITUSTEN ASENNUKSEEN

 

LasiYkköset suunnittelee ja asentaa korkealaatuisia lasitusjärjestelmiä vuosikymmenten kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Tarjoamme asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä nykyaikaisia lasitusratkaisuja niin kuluttajille kuin myös yritysasiakkaille Uudenmaan, Päijät-Hämeen ja Kymenlaakson alueella. Laaja tuotevalikoima ja vahva asiantuntijuus antavat meille mahdollisuuden toteuttaa kattavatkin kokonaisratkaisut avaimet käteen -periaatteella.

 

Etsimme omalla toiminimellä toimivia asentajia yhteistyökumppaneiksi lasitusjärjestelmien asennukseen. Haemme kumppaneita erityisesti Porvoon ja Lahden alueelta, mutta myös muut sijainnit Uudellamaalla ja Päijät-Hämeessä ovat mahdollisia.

 

Asennettavat järjestelmät ovat pääosin terassi- ja parvekelasituksia, lasikaiteita, lasiseiniä sekä alumiini-ikkunoita ja -ovia. Asentajilta odotamme aiempaa kokemusta lasitusten asennuksesta sekä reipasta ja oma-aloitteista otetta työhön. Työ edellyttää liikkumista asennuspaikkojen välillä sekä tarvittaessa toimipisteisiimme Porvooseen ja Klaukkalaan.

 

Tarjoamme Sinulle asennuskeikkoja ennalta sovittujen ehtojen mukaisesti. Työnjohtomme huolehtii yhteydenpidosta ja aikataulujen sopimisesta asiakkaiden kanssa. Perehdytämme sinut tuotteidemme asennukseen ja tarjoamme tarvittaessa työpariksi omia kokeneita asentajiamme. Saat organisaatiostamme tukea ja neuvoja työhösi tarpeen mukaan.

 

Toivomme pitkäkestoista, joustavaa ja rehellistä yhteistyötä.

 

Ota yhteyttä ja sovi tapaamisaika!

Satu Pellinen

0403573332

satu.pellinen@lasiykkoset.fi